روايت اسراييلي از واکنش موشکي سوريه
نگراني رژيم صهيونيستي از فرو ريختن ديوار ترس اعراب
رژيم صهيونيستي به دليل نداشتن عمق استراتژيک، پس از واکنش غافلگيرانه ارتش سوريه به حملات نظامي مکرر اين رژيم، سعي مي کند با انکار نقش نيروهاي سوري در اين حملات موشکي، بر ايران متمرکز شود.
چهارشنبه شب گذشته پس از حملات هوايي رژيم صهيونيستي به مناطقي در حومه دمشق، ارتش سوريه براي اولين بار پس از جنگ سال 1967 مواضع و استحکامات ارتش اين رژيم را در بخش جولان اشغالي هدف بيش از 60 فروند موشک قرارداد. شدت اين حملات و بي سابقه بودن آن سبب شد تا تل آويو به سرعت مدعي شود که اين حملات را ايران براي انتقام از خروج امريکا از برجام سازماندهي کرده است و تهران در پشت اين حملات قرار دارد.
نه تنها مقام هاي رژيم صهيونيستي بلکه رسانه هاي غربي، عبري و عربي همسو با رژيم صهيونيستي نيز به سرعت وارد اين خط تليغي شدند که توانمندي و جسارت و اعتماد به نفش ارتش سوريه در دفاع مشروع از خود را انکار نمايند و اين حملات را به ايران نسبت دهند و اظهارات نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي را پوشش دهند که ايران در سوريه از خط قرمز عبور کرده است.
به نظر مي رسد رژيم صهيونيستي از اينکه اعتراف نمايد که ارتش سوريه در دفاع از اين کشور، به مواضع اين رژيم در جولان حمله کرده است به چند دليل وحشت دارد و با پيش کشيدن نام ايران سعي دارد اعتماد به نفس ارتش سوريه را انکار نمايد:
نخست اينکه اين رژيم پيش از اين در جنگ با گروههاي مقاومت درسال 2000 و2006 دوبار طعم شکست را از جنبش حزب الله چشيده است. اين رژيم در حمله به غزه در جنگ 22 روزه در سال 2008 و 51 روزه سال 2014هم دستارودي نداشته آن هم در حاليکه اين رژيم تنها در مقابل يک گروه قرار داشته است و حالا درگيري با يک کشور چه سرنوشتي را مي تواند براي اين رژيم رقم بزند.
دوم اينکه رژيم صهيونيستي پس از سال 1967 که بسياري از سرزمين هاي عربي از جمله بلندي هاي جولان سوريه را به اشغال خود در آورد هيچگاه بطور مستقيم وارد جنگ با يک کشور عربي ديگر نشد و از آن زمان به بعد با ابهام آفريني در قدرت هسته اي خود و پشتيباني امريکا و رعب آفريني، سعي کرد با تحقير کشورهاي عربي، قدرت خود را به آنها ديکته نمايد و خود را شکست ناپذير نشان دهد و حالا اگر اعتراف نمايد که ارتش سوريه به مواضع اين رژيم حمله کرده است ديوار ترس از رژيم صهيونيستي شکسته خواهد شد.
سوم اينکه ارتش سوريه پس از هفت سال ايستادگي در برابر صدها گروه تروريستي خطرناک چون داعش و النصره و دهها کشور حامي اين گروهها از جمله امريکا، عربستان و امارات و همچنين رژيم صهيونيستي، ضمن کسب تجربه نبرد، اعتماد به نفس خود را به دست آورده و حالا دولت سوريه با عبور از چنين گردنه هاي خطرناکي اين اعتماد به نفس و جسارت را يافته است که شکست رژيم صهيونيستي و آزادسازي سرزمين هاي عربي تحت اشغال اين رژيم از نبرد با گروههاي تروريستي سخت تر نخواهد بود و اين چيزي نيست که رژيم صهيونيستي بخواهد.
چهارم اينکه رژيم صهيونيستي داراي عمق استراتژيک نيست و تصميم دمشق به آزادسازي جولان به منزله يکي شدن خط مقدم نبرد با تل آويو است و از اين رو اسراييل مايل نيست که اين نگراني فاش شود.
پنجم اينکه رژيم صهيونيستي در تلاش است با روايت جعلي از حملات موشکي سوريه به جولان اشغالي، خاطره جنگ اين رژيم با کشورهاي عربي زنده نشود و آن هم در حاليکه اين رژيم در تلاش است توجه کشورهاي عربي را به جاي خود به ايران معطوف نمايد و از طرفي در سايه ايران هراسي تحرکاتي نيز براي نزديکي سعودي ها به صهيونيست ها صورت گرفته است.
------------------------------------
رضا محمدمراد